BANDY!

Idag provade jag bandy för första gången, det var såååååå roligt! Även om den annalkande träningsvärken känns extremt hotfull är jag ändå peppad inför nästa onsdag. Tills dess måste jag fixa en klubba! Skridskor har jag redan:

Det värsta är att skridskor alltid är så himla obekväma. Är det nån som har något tips på hur de kan mjukas upp lite? Jag har hört att det ska gå och grädda de i ugnen på låg värme en stund och därefter knalla runt lite i de, så dom formas efter fötterna. Vad tror ni? Väl hemma igen så var jag i alla fall tvärhungrig och fixade en liten kvällsfika.

P&K /shimanista

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>