Hemma igen.

Ja, efter en lång resa är jag nu tillbaka på hemmaplan. Det är tråkigt att ha lämnat Reykjavik & Pontus & Stina bakom sig (för den här gången) men det är också mysigt att vara hemma igen! Två st Katt har hälsat mig välkommen och jag har ätit en god och flottig lunch. Nu ska jag äta popcorn. Slänger upp en bild på dagens frukost, inglufsades på flygplatsen imorse! Förresten – imorse gick vi upp sju timmar innan solen gick upp! Crazy!

Puzz!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Hemma igen.

  1. Åh, vilken underbar, stilren frukost.. Allt annat än plåttrigt. Men är det en croissant med snabbkaffe på? fett bra ide!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>