2 reaktion på “Godmorgon

 1. Har du kanelsocker på filen eller bara kanel? Själv tar jag alltid kanelsocker som jag tillverkar själv. Jag upplever kanelsockret som mer uppfriskande än bara kanel. Om man bara tar kanel blir det rätt torrt i munnen och kan bli väldigt starkt om dosen är för stor.

  Med Vänliga Hälsningar
  Pontus

 2. Hej Pontus!
  Tack för din kommentar. Det är mycket riktigt kanelsocker jag använder. Tidiagre har jag faktiskt bara haft kanel, för jag gillar och uppskattar verkligen kanelsmaken som den är. Men på sistonde har jag jobbat mycket på att öka mitt kaloriintag, så nu blandar jag ner socker i kanelen. Det kanske inte framgår på bilden, men jag tror jag har en ganska vedertagen ”normal” proportion med socker respektive kanel.
  Men ja, kanel är torrt och det kan vara skumt när det kommer för mycket i munnen! Kolla på youtube när dom sväljer en matsked kanel, haha!
  I all välmening,
  Shimmi-timmi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>