Hårdträning

Igår spelade jag bandy, som ni alla vet. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte var den vassaste kniven i lådan där ute på planen. Så idag bar det av till planen igen för att finslipa tekniken. Dessvärre insåg jag efter en stund att jag inte kan bromsa. Så nu har jag studerat följande video (en riktigt bra en, en riktig diy-rulle) där en fantastisk pedagog beskriver skridsko-bromsning i detalj. På nästa träning kommer det vara mycket fokus på inbromsning för min del.

YouTube Preview Image

Nåväl, ta det lugnt ikväll så hörs vi!

/schimz

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>