Ugglan loves pappershörn!

Vi har ett problem med vår katt Ugglan här hemma. Det är nämligen så att hon älskar att tugga på pappershörn. Det är i och för sig ganska gulligt, men ibland lite tråkigt också. Ingrid hade fått hem ett krispigt & frächt fanzine häromdagen, men upptäckte inom några ffå timmar att Ugglan glufsat i sig större delen av ett hörn på baksidan. Kolla här:

Även jag hade problem mett ett viktigt dokument som jag glömde framme. På detta papper hann Ugglan tugga sig i hela två hörn:

Om någon vet vad vi kan göra åt problemet får ni gärna lämna en kommentar här på bloggen. Men jag antar att det inte är farligt för Ugglan på nåt sätt utan mer opraktiskt för oss människor. Jag lägger upp en bildserie när Ugglan ointresserat vandrar över köksbordet med alla dess läckerheter, men med stor entusiasm tar emot ett papper.

Nu måste jag skyndas iväg, vi hörs!

Puss /shimanistan

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ugglan loves pappershörn!

    • Det är problematiskt för katterna bantar, men vad tror du om kattgräs? De visar dock inget intresse för lägenhetens andra plantor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>