All In i Hagsätra

Åh jag är så nöjd! Ikväll var det poker igen och vid precis rätt tillfälle gick jag all in och spöade därmed skiten ur mina motspelare som inte trodde jag var något hot. Men det var jag!! Med hjärter knekt och klöver knekt på handen fanns det INGET som kunde stoppa mig! Sååååå nöjd och hela åttio spänn rikare ikväll. Bravo!

Jag tror att en del av hemligheten bakom min vinst ikväll var min fantastiska middag som var min nya paradrätt ”Fantasisoppan”. Ni som känner mig lite bättre vet att jag ofta gör linssoppa och att den inte är så festlig alla gånger. Men nu har jag utvecklat receptet lite och jobbat otroligt mycket på garneringen. Resultatet blev Fantasisoppan:

Grundreceptet är alltså vatten, linser, vitlök, lite riven morort och lite random kryddor. Koka tills det blir lite som en gröt. Häll upp i en skål och ös på med avocado och granatäpple. Sååå gott & nyttigt! Ja fy fan. Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>