Inspiration!

HEJ ALLA LÄSARE! Det har gått dåligt med bloggandet de senaste dagarna. Jag har känt mig tom på inspiration och idéer. Inget har känts kul att blogga om. Men idag kom det till en punkt där jag insåg att jag snart kunde förlora alla läsare samt potentiella sponsorer om jag inte skrev nåt. Så jag googlade ”when you don’t get inspiration for your blog” och hamnade på denna sida. Där var första tipset att skriva en lista. Tydligen älskar boggläsare listor, och de är enkla att skriva. Så här kommer min Lista, en Lista över mina målsättningar med skridskoåkning.

  1. lära mig bromsa
  2. lära mig åka baklänges
  3. köpa en bandyklubba
  4. göra mål på bandyn

Ni som följer min blogg har säkert sett videon jag lade upp, som jag hade som grund när jag var ute i lördags och tränade. Så nu kan jag faktiskt bromsa (men bara när jag åker långsamt). I söndags tog jag en titt på den här fimen (inte lika bra som den första, men ändå):

YouTube Preview Image

och med hjäp av den börjar jag sakta men säkert lära mig att åka baklänges. Jag använder mig av metoden med ”pingvinsteg” som tas upp i början av filmen. Metoden fungerar bra, lite för bra, det går väldigt fort och jag ramlade fera gånger. Men kul att det går att lära sig saker med hjälp av youtube-filmer!

Jag har börjat kolla efter en bandyklubba också men det är svårt att få tag på. Har letat utan framgång på tre second hand-butiker, tradera & blocket, Stadium och Intersport. Någon som vet var det går att hitta?

Okej allihopa, nu ska jag ut på äventyr!

Puss /shimanista

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>