Godmorgon!

Äter en stärkande frukost innan det bär av ut i världen! Förresten – igår åkte jag längdskidor! Det var lite som att hälsa på i en ascool saga när vi gled omkring i skogen, med massa snö på alla grenar osv. Jag rekomenderar alla mina läsare att prova längdskidor! Vintern blir sååååå mycket roligare med VINTERAKTIVITETER.

Och just det… det hände en jobbig grej häromdagen, som jag inte skrivit om för jag var så jävla förbannad… men jag blev ilurad kyckling på en jävligt skabbig snabbmatsrestaurant på sveavägen.. kolla:

Kvittor är ju lite flottigt men det går ju att se klart och tydligt att det står KYCKLING. Jag beställde självklart VEGGO, det är jag helt säker på. Men sen tyckte jag att den där goyzan var jävligt torr, smaklös och färglös och därtill hade en lik-aktig konsistens. (Dock var jag trött, hungrig och stressad så jag förträngde mina misstankar och klämde rubbet) Jag gick fram till den i kassan och typ ba ”Ursäkta men var det veggo eller kyckling jag fick av dig?” ”Asså guuuud förlåt asså veggo tror jag eller vaddå?” ”Ja men det står kyckling på kvittot” ”Åh asså shit förlåååt vill du ha nåt – en dricka kanske?” ”Ehh det ingick liksom en dricka i min meny. Men jag har inte ätit kött på 12 år så jag är lite orolig att jag ska bli dålig. Det gäller liksom att vara noga med såntdär.” ”Shit asså förlåååt vill du ha nåt – snacks kanske?” ”NEJ TACK jag vill bara inte bli sjuk det är allt.” ”Ah shit förlåt. Vill du ha nåt – en kaffe kanske?” Och där någonstans bestämde jag mig för att överge konversationen. Skandal eller hur! Jag blev aldrig sjuk som tur var men däremot traumatiserad. Men jag börjar återhämta mig.

Nu måste jag rusa! Puss /shimanista

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>